T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü Eleşkirt İlçe Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü Eleşkirt İlçe Devlet Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 14/10/2021

a35faeb17156081bb56c183fe312bedd.jpg

BÜLENT ÖZTÜRK

1979 YILINDA ELEŞKİRT DEĞİRMENOLUĞU KÖYÜNDE DOĞDU 1991-1995 YILLARI ARASINDA ELEŞKİRT SAĞLIK MESLEK LİSESİNDE OKUDU 2009-2013 YILLARI ARASINDA ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ LİSANS PROGRAMINI TAMAMLADI ARDINDAN İŞLETME FAKÜLTESİNİ BİTİRDİ 2013-2015 YILLARI ARASI ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS BÖLÜMÜNÜ BİTİRDİ 2015 TARİHİNDEN İTİBAREN ELEŞKİRT DEVLET HASTANESİ İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ OLARAK GÖREVİNE DEVAM ETMEKTEDİR EVLİ VE BEŞ ÇOCUK BABASIDIR.